lunes, 24 de noviembre de 2014

ll Classic Ride València 23/11/2014




El passat 23 de Novembre es celebrà en la ciutat de València la ll Clàssic Ride. Un event per a fomentar l’ús de la bici, recrear temps passats els quals anar en bici donava estatus i classe.
Ens veierem tots a les Torres de Serrans, des d’on anarem a pegar una magnífica volta per els proncipals carrers de València i fer una parada al Mercat de Colón, on ens esperaba un gratificant got d’Orxata.
Des d’ahí anarem a fer-mos la foto de rigor a les escales del Pont del Túria, aprofitant aquest per baixar a l’antic cauce on ferem un deliciós Pícnic o d’on s’entregaren premi a les nombroses categories otorgades per l’organització de l’event.




















Un magnífic matí amb molta gent molt involucrada i increïbles secuències dignes de la meitad del segle passat, i sobre tot un gran dia per a compartir amb la familia i amics.

Gràcies per organitzar event com aquests que, a part de ser divertits I reivindicatius, li otorguen a una ciutat com València un plus que els centenars de turistes que ens feren fotos a lo llarg del traçat segur tardaran a oblidar!

Salutacions

No hay comentarios:

Publicar un comentario