martes, 8 de octubre de 2013

Campionat Mecànic de Bicicletes 2013 Milà

El Campionati di Ciclomeccanica [ Campionat mecànic de bicicletes ] 2013 estan obertes a qualsevol taller de bicicleta o mecànica aspirants que vulguin provar sort en el rescat dels gairebé projectes insalvables .

El campionat es durà a terme el 29 de setembre del 2013 a la Cascina Monluè situat a Via Monluè 75 , Milà . Un dia ple d'amics , música , bicicletes , cervesa i una mica de competència sana; mecànics en equips de tres competiran per reparar i restaurar peces de bici de la ferralla .

Els equips tindran una quantitat limitada de temps per construir una bicicleta a partir de peces de ferralla. Un membre de cada equip és seleccionat per a la carrera ( a peu ) cap als munts de peces de la bici recuperats . Els opositors lluiten per seleccionar les millors parts i tornar corrent als seus companys d'equip per iniciar la construcció . Es proporcionaran palanca de canvis i cables de fre , l'habitatge , i eines . S'espera que els equips que portin les seves pròpies eines.

Bicicletes completes seran jutjats sobre la base de la dificultat del treball ( nivell de deteriorament de les parts ) , la creativitat , l'habilitat i l'atenció al detall . Després que les bicicletes són jutjats seran subhastats i la recaptació es destinarà a obres de caritat .

Recollida de ferralla :

El Ciclofficine apareix al fullet ja han començat a recollir les peces de ferralla , però si vostè té alguna peça destinats a l'abocador , donar-lo a nostre pla .

Hospitalitat :

S'estan realitzant esforços per organitzar un servei d'hospitalitat per als que van de fora de Milà , si vol participar, però no pot trobar un lloc per quedar no dubti en escriure i estaran encantats d'ajudar.

Per a més informació i inscripcions , si us plau escrigui a campionati.ciclomeccanica [ at ] gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario